Kim Jesteśmy
Tomasz Remus – specjalista d.s. żywności i żywienia człowieka, dietetyk. Absolwent Wydziału Pielęgniarstwa i Ochrony Zdrowia na Akademii Medycznej w Białymstoku oraz Wydziału Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku. Pracę dyplomową poświęcił właściwościom leczniczym herbat. Już w czasie studiów zdobył wiedzę praktyczną w Państwowym Szpitalu Klinicznym w Białymstoku w zakresie edukacji żywieniowej pacjentów z chorobami dietozależnymi. W wolnych chwilach lubi czytać dobrą książkę, podróżować, poznawać nowych ludzi. |
||
Katarzyna Sobolewska – Siemaszko – specjalista d.s. żywności i żywienia człowieka, dietetyk. Absolwentka Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku. W trakcie studiów prowadziła szkolenia z zakresu żywienia i promocji zdrowia. Interesuje się nowoczesnym stylem zdrowego żywienia. Lubi eksperymenty kulinarne, jej ulubioną potrawą jest sushi. W wolnych chwilach preferuje stare filmy oraz dobrą literaturę. Jej marzeniem jest podróż po krajach Ameryki Południowej. |
||
Anna Andrusiewicz – specjalista psycholog. Skończyła studia na Uniwersytecie Jagiellońskim, na kierunku psychologia stosowana. Obecnie pracuje w Uniwersyteckim Dziecięcym Szpitalu Klinicznym w Białymstoku i zajmuje się diagnozą psychologiczną m. in. zaburzeń odżywiania oraz innych problemów związanych z chorobą somatyczną. W wolnych chwilach lubi uprawiać sport. |